Yoga & Pilates

För en smidig och stark kropp!

YOGAFORMER

ASHTANGA 

Ashtanga går genom hela kroppen och verkar utrensande och stärkande. Våra  olika pass med Ashtanga är Ashtanga nivå 1, Ashtanga nivå 2+, Ashtanga Mysore, Tonårsyoga och Yoga for guys. Ashtanga Är perfekt som en träningsform. Nivå 1 rekommenderas för dig som är nybörjare. Nivå 2+ passar dig som kan grunderna i Ashtangan och vill ha yoga som träningsform. Ashtanga Mysore är för dig som kan grund positionerna och som vill kunna komma och gå som du vill under passets gång. Läs mer om vår Tonårsyoga och Yoga for guys längre ned..

PILATES 

Pilates är en rolig träningsform där vi använder flera olika muskelgrupper i en och samma övning. Pilates 1 passar dig som är nybörjare eller senior. Pilates 2+ är perfekt för dig som vill ha intensiv träning.

HATHA

En lugn och mjuk yoga som passar alla som vill ha en avkopplande och energigivande stund för kropp och sinne. 

POWERYOGA

Ett tuffare yogapass med fokus på våra fysiskt krävande positioner. 

VINYASA SLOW FLOW 

Under hela passets gång fokuserar vi på att andning och rörelse samverkar. Passar perfekt för dig som vill ha en avkopplande stund och som är senior.

YINYOGA

Här ligger vi i olika positioner som stretchar kroppen. Perfekt för dig som behöver stressa ner och som vill bli mer rörlig. Passar nya som erfarna. 

MORNING FLOW YOGA 

Här kombineras en lugn yoga med en del fysiskt krävande övningar. Perfekt för seniorer och för dig som vill ha en skön torsdags morgon!

TONÅRSYOGA

För tonåringar from 11 år och upp. Baseras på Ashtanga vilket jobbar utrensande för kropp och sinne. 

Gör intresseanmälan till frida@rodjuret.se 

BABY-MAMMA YOGA

En skön stund för dig och din bebis. Mjukar upp i rygg och nacke, samt ger djup avslappning. Hålls av Maria Forslund som har erfarenhet av yoga pass med mammor och bebisar.

Gör intresseanmälan till frida@rodjuret.se 

BABY-MAMMA/GRAVID PILATES

En härlig träningsform för dig som är gravid eller nyligen blivit mamma tillsammans med din bebis. Stärker dig innan och efter födsel. Hålls av Teresa Olivier som har erfarenhet av att jobba med gravida och mammor efter födsel.

Gör intresseanmälan till frida@rodjuret.se 

 

 

 

 

PRISLISTA

PROVA PÅ 350:- 

Prova alla pass i en vecka

DROP IN 250:-

Swishas på plats

KURS 1800:-

8 tillfällen. Välj valfritt pass att gå som kurs. Du väljer kursstart.

KURS 2800:-

15 tillfällen. (Startade v. 36) Paus under höstlovet.

KLIPPKORT 2200:-

10 passGiltigt i 6mån

VIP KORT 4995:-  

Obegränsat med pass under en hel termin. 20% på våra professionella hud/nagelvårds behandlingar, aromamassage och på PT-pilates i reformermaskin med Teresa. Samt 20% på Exuviance, bareMinerals, Toesox och Grevinnans rum.