Behandlingar

Skönhet startar med en känsla, vi ger dig den med professionella behandlingar inom hår och hudvård. 

Lite om oss som jobbar inom hudvård och hårvård

Elsa Flyhammar

Elsa Flyhammar

Frisör

Elsa är nischad på klippning av långt hår, samt färgning, slingning och hårförlängning med hairtalks. Hennes specialite är torrt och känsligt hår/hårbotten. Utöver klippning och färgning erbjuder Elsa en hårkur som masseras in och som stärker skadat hår. Varmt välkommen att boka tid med Elsa nedan.

Tel: 073 986 59 27

Kicki Vilhelmson

Kicki Vilhelmson

Herrfrisör

Kickis passion är att klippa mäns frisyrer oavsett ålder, det har varit hennes nisch sedan 30år. Hon tar hänsyn till ditt önskemål och ger sin syn på form och design av frisyr till just dig. Varmt välkommen att boka Kicki nedan.

Tel: 073 241 71 01

Carita Björklund

Carita Björklund

Frisör

Carita tar hand om dig på bästa sätt och tillsammans finner ni en snygg och passande look på form och färg anpassat efter dig. Varmt välkommen att boka Carita nedan.

Tel: 070 290 22 94

Frida Forssell

Frida Forssell

Hudterapeut & Stresspedagog

Frida är diplomerad hudterapeut och stresspedagog, samt medlem i SHR och innehar Gesällbrev. Frida är nischad på ansiktsbehandlingar med Exuviance resultatinriktade produkter med AHA-syra, färgning och formning av fransar/bryn och ge lätta sminkningar för tips och råd! Varmt välkommen att boka tid med Frida nedan.

Tel: 070 437 48 19

VETENSKAPLIGT UTVECKLAD HUDVÅRD

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA). 

Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.